NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contre între “manageri” la EcoSalubritate: Ursu l-a notat cu “bine” pe Dumea pentru activitatea din 2017 și s-a ales cu o plângere

Scandal între fostul și actualul director de la EcoSalubritate SA. La mijloc este un document de evaluare a activității lui Eduard Dumea, notat cu calificativul “bine” de către Leonard Ursu. Din informațiile reporterilor noștri, la mijloc este concedierea lui Dumea, dar șefii Primăriei se opun.

 

 

Raportul de evaluare a activității fostului manager a fost realizat de actual director, care a decis să acorde calificativul “bine”. În replică, Eduard Dumea a depus o plângere la Consiliul de Administrație, în care a susținut că evaluarea sa nu putea fi făcută de directorul Ursu, ci de membrii Consiliului de Administrație. În această situația se află și angajata de la achiziții publice.

Am încercat astăzi să obținem un punct de vedere din partea lui Dumea pe acest subiect, dar el ne-a spus că nu vrea să facă coemntarii.

Poziția actualului manager este aceea că atât fostul manager cât și cel de la achiziții publice ar fi trebuit să îndrepte plângerile în altă direcție. ”Am auzit și eu că sunt două plângeri adresate către Consiliul de Administrație. Cred că ar fi trebuit sesizat mai întâi Serviciul Resurse Umane, sau sindicatul dacă sunt membri, sau să se adreseze șefului ierarhic superior. Nu am văzut plângerile, voi vedea despre ce este vorba. Aceasta este declarația mea”, a susținut Leonard Ursu, managerul de la EcoSalubritate.

Conform unor informați, tot acest război are ca miză concedierea lui Eduard Dumea, pe motiv că nu își justifică activitatea, el fiind responsabil, după demisie, de activitatea Biroului Avize Auto și Licențe. Dorința lui Ursu nu are susținere la nivelul șefilor Primăriei, care încearcă menținerea lui Dumea pe funcție.

De aceea, se pare, a fost amânată pentru data de 15 februarie, luarea unei decizii în privința prelungirii mandatului lui Ursu.

Precizăm că Eduard Dumea a demisionat din funcția de manager în luna septembrie 2017.        

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Cetățenii din comuna Moțca chemați la curățenia de primăvară. Acțiunea se va desfășura în parteneriat cu Școala Gimnazială din localitate și Postul de Poliție

Oana Cordoneanu

Procedură reluată pentru achiziția unor camere de supraveghere în zona deal

Marius Parteni

Luni, 23 aprilie, va fi întreruptă apa în Hălăucești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site