NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi despre sala de spectacole din Primărie: „Nu putem să o folosim pentru că neavând această autorizație nu o putem folosi. O mai utilizăm pe răspunderea noastră”! ISU a amendat municipiul cu 50.000 de lei!

Primarul Dumitru Pantazi a recunoscut că folosirea sălii de spectacole, din incinta Primăriei municipiului Pașcani este ilegală. Într-o emisiune televizată, la care acesta a fost invitat, edilul a explicat în mod greoi situația în care se află această sală de spectacole.

Nu are autorizație pentru siguranță împotriva incendiilor eliberată de ISU, însă ea este folosită din când în când pe responsabilitatea primarului Dumitru Pantazi.

Nu putem să o folosim pentru că neavând această autorizație nu o putem folosi. O folosim pe responsabilitatea noastră”, a declarat primarul Dumitru Pantazi, la televiziunea sa favorită.

Doar că răspunderea primarului Dumitru Pantazi este plătită din buzunarul contribuabilului. În anul 2017, municipalitatea a fost amendată de ISU cu 50.000 de lei tocmai pentru faptul că sala de spectacole din incinta Primăriei funcționa fără autorizație de la pompieri. Suma nu a fost însă plătită de primarul Dumitru Pantazi din buzunarul său, ci din bugetul local, adică din taxele și impozitele pășcănenilor. Astfel că afirmația  edilului cum că sala  este folosită pe răspunderea sa este incorectă, ea fiind folosită pe răspunderea cetățenilor, care de fapt au achitat amenda.

DOCUMENT

Advertisements
Loading...

Related posts

Cod galben de inundatii in sase judete din zona Moldovei

Redacția

Lucrările din cadrul PIDU „au intrat” la apă. Ce spun finanțatorii?!

Marius Parteni

Primarul a întârziat la audiențe pe motiv că avea niște urgențe

Marius Parteni
Încarcă...