RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Rîznic s-a autodenunțat! Comisia ANL va întocmi un raport, ce va fi trimis autorităților

Consilierul acuzat că a încercat să obțină prin fals o locuință de tip ANL a formulat astăzi un autodenunț la Poliția Pașcani. Membrii comisiei care au analizat dosarele solicitanților de locuințe ANL vor întocmi și ei un raport pe care îl vor trimite autorităților competente, conform declarației viceprimarului Gabriela Nedelcu.

 

  

Denunțul a fost depus în această dimineață la Poliție. Andrei Rîznic va fi reprezentat la audieri de către colegul său, Cătălin Conache.

Comisia ANL întâlnită astăzi a discutat pe marginrea raportului final după analiza dosarelor solicitanților. Secretarul acesteia, juristul Bogdan Lungu, a fost împuternicit să întocmească raportul în cazul consilierului Rîznic și ulterior să îl trimită autorităților competente.

Andrei Râznic a fost acuzat că a încercat să obțină o locuință deși a mai deținut în trecut una, falsificând o declarație notarială. El s-a apărat și a susținut că nu a locuit niciodată în imobilul înscris pe numele său la finanțe. Imobilul respectiv era achiziționat în rate și cum nu a reușit să îl achite pe ultima rată l-a înstrăinat către altcineva.

 

 

Related posts

Primarul Pintilie dezinteresat de afinitățile politice ale funcționarilor. Le cere să își facă datoria față de cetățean!

Marius Parteni

Vezi când va avea loc în acest an Festivalul de “Datini și Obiceiuri ” și ce pregătește Primăria în seara de Revelion

Marius Parteni

Noul standard al integrității propus de guvernanți: pot primi donații de la infractori, dacă ele sunt trecute în declarația de avere

Redacția
Încarcă...