NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii decid dacă se organizează Zilele Municipiului în acest an. Ziua Recoltei, în octombrie

Organizarea Zilelor Municipiului stă în votul consilierilor locali. Vasile Axinte, viceprimarul Pașcaniului, ne-a declarat că în ședința din această lună a legislativului local conducerea Primăriei se va consulta cu consilierii pe acest subiect. O primă variantă vehiculată este aceea ca evenimentul să fie organizat în luna august, deși de obicei el se desfășura în primul weekend din luna iulie. 

Axinte susține că propunerea vine ca urmare a faptului că noul primar și membrii legislativului local au fost validați pe data de 22 iunie, iar pregătirile pentru un asemenea eveniment necesită timp. „Noi vom discuta despre acest eveniment în prima ședință. Dacă vom găsi resurse în buget, iar consilierii vor fi de acord, organizăm ediția în luna august. Va mai fi un eveniment ce se va desfășura în luna octombrie. Cel mai probabil o zi a recoltei”, ne-a spus Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Dacă șefii Primăriei nu sunt încă siguri de organizarea acestui eveniment, de altă părere este Marioara Preutu, directoarea Casei Municipale de Cultură. „Domnul Pantazi este un bun colaborator de-al nostru. Ne-a ajutat în organizarea a foarte multe evenimente. Cred că și ca primar ne va ajuta. Am discutat cu domnul viceprimar și ne-a spus că se va lua o asemenea decizie zilele viitoare. Chiar dacă vom intra în concediu, noi îi vom ajuta la organizarea evenimentului din acest an”, a declarat Marioara Preutu.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Slabe speranţe pentru păşcănenii care vin la audienţe cu probleme de fond funciar

Ema Roman

Nimic nu l-a făcut să revină. Primarul refuză parada militară și tradiționala masă de 1 Decembrie. Inițiativa consilierilor a picat!

Marius Parteni

Contract de 80.000 lei privind întreținerea iluminatului public din Pașcani încheiat în șapte zile

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site