RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Consiliere gratuita pentru persoanele dependente de jocurile de noroc

Persoanele care au probleme legate de jocurile de noroc pot beneficia de ajutor specializat gratuit. Pe langa cabinetul de consiliere psihologica, persoanele interesate au la dispozitie o linie telefonica helpline de tip tel-verde 0800 800 099, prin intermediul careia au posibilitatea sa ia legatura cu un psiholog si pot primi consiliere de specialitate.

Toate acestea fac parte dintr-un proiect derulat la nivel national, intitulat JocResponsabil. Initiatorii proiectului au precizat ca psihologii, medicii psihiatri care vor acorda consiliere persoanelor care au probleme legate de jocurile de noroc isi doresc sa ofere un ajutor real acestora. La Iasi, persoanele interesate se pot adresa psihologului Cristian Petrescu de la Institutul de Psihiatrie Socola.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

“Problemele de joc pot fi rezolvate si în toate cazurile acestea apar pe fondul unei probleme nerezolvate. Este important sa depistam sursa acestora, ce a cauzat comportamentul jucatorului. De aceea este nevoie de ajutor specializat, oferit de un psiholog. Noi, cei din echipa JocResponsabil, ne dorim sa oferim un ajutor real. Astfel, colaboram cu cabinete din Iasi, Bucuresti si Cluj. Însa, orice persoana din România poate sa beneficieze de consiliere si îndrumare prin intermediul liniei telefonice gratuite”, a declarat medicul psihiatru Cristian Andrei, consultant al programului JocResponsabil.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Examen la Spitalul Municipal pentru promovarea a șase îngrijitoare, infirmiere și brancardiere pe postul de asistente medicale

Oana Cordoneanu

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ al OLGUȚEI VASILESCU. Ce LEGE se PREGĂTEȘTE pentru ROMÂNII fără vechime

Redacția

Premieră în România: Doi părinți din România, condamnați la închisoare pentru homeschooling

Redacția
Încarcă...