NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Conflict între vecini tranșat cu furca

O ceartă între vecini s-a terminat cu o bătaie în toată regula în două localități din apropiere de Pașcani în cursul zilei de miercuri, 4 septembrie. Primul conflict a avut loc la Brătești.

 Ivan S. în vârstă de 52 de ani a fost bătut de un vecin pentru că a fost prins când arunca gunoiul într-un pârâu din apropierea casei lor, de unde luau apă ca să ude grădina de zarzavat. Până la bătaie nu a fost decât un pas, bărbatul fiind lovit cu o furcă peste cap. Victima a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani prezentând un traumatism cranio facial și mai multe contuzii abdominale.

 Al doilea caz a avut loc tot în cursul zilei de ieri în localitatea Hălăucești. Un alt bărbat a vrut să tranșeze disputa cu un vecin, așa că a căutat ajutor prin curte. A pus mâna tot pe o furcă și l-a trimis pe Ioan C. în vârstă de 40 de ani pe patul de spital. Victima a suferit un traumatism cranio facial, de  umăr și traumatism  toracic. Conflictul spontan a pornit pe fondul unor divergențe din cauza unei bucăți de teren.

  

Polițiștii au deschis o anchetă în cele două cazuri și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Bombă descoperită pe un teren viran din Stolniceni Prăjescu

Redacția

Accident cauzat de o depășire neregulamentară la Codrii Pașcanilor

Oana Cordoneanu

Pășcăneancă amendată pentru că a circulat cu mașina pe Esplanadă (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site