NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Concert Andra şi Holograf, diseară la Era Park Iaşi

Cei care doresc pot participa astăzi la un concert susţinut de Andra şi Holograf în parcarea de la Era Shopping Park (Carrefour ERA). Spectacolul va începe de la ora 18, intrarea fiind liberă pentru toţi cei care doresc să participe la evenimentul în aer liber. 

 

Organizatorii promit celor care vor participa „o petrecere cu muzică bună“, dar şi „mâncare delicioasă“. De asemenea, ieşenii care vor participa la concert au ocazia să facă cumpărături cu 10% mai ieftine, reprezentanţii magazinului Carrefour anunţând că, între orele 20 şi 24, preţul coşului de cumpărături va fi redus cu 10%. Artista Andra a susţinut un concert la Iaşi ultima dată în 2018, atunci când a urcat pe scenă la evenimentul Forza ZU de la finalul lunii mai. Formaţia Holograf a mai fost însă anul acesta la Iaşi. Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu au susţinut un concert pe 14 februarie la Casa de Cultură a Studenţilor.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Bebelusul se pregateste sa vina pe lume? Iata 5 lucruri ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Redacția

„Decalogul“ Cosa Nostra. După ce reguli funcţionează celebra mafie siciliană care a terorizat Italia

Redacția

Proiect inedit pentru moralul pășcănenilor: SMS motivațional zilnic pe care îl veți primiți de la un tânăr care a realizat un proiect unic în țară

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site