NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Concedierile de la Poştă încep în septembrie

Un număr de 3.650 de angajaţi ai Poştei Române vor fi disponibilizaţi începând cu luna septembrie, reprezentând 11% din total, ca parte a procesului de restructurare a companiei care vizează restabilirea echilibrului între volumul de prestaţii poştale şi numărul de salariaţi ai operatorului poştal. La finele anului trecut, Poşta avea 32.887 salariaţi.

 

  

  “Începând cu luna septembrie 2013, din cadrul Poştei Române vor fi disponibilizaşi 3.650 de angajaţi, pe baza unui set de criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România. Aceste criterii sunt construite pe baza evaluării competenţei profesionale, abaterilor disciplinare cât şi a opţiunii individuale. Procesul de disponibilizare va fi aplicat fără să fie afectată derularea normală a activităților Poştei Române la nivel naţional”, se arată într-un comunicat al Poştei. Anunţul survine unei întâlniri de lucru care a avut loc joi la sediul Ministerului pentru Societatea Informaţională (MSI), la care au participat preşedintele Consiliului de Administraţie Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), conducerea executivă a operatorului, reprezentanţiai MSI şi conducerea Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România. “Tematica discuţiilor a privit procesul de restructurare şi modernizare a Poștei Române, disponibilizările colective şi măsurile pentru eficientizarea activităţii companiei. A fost analizat graficul de aplicare a procesului de disponibilizare colectivă derulat în conformitate cu acordul încheiat între conducerea executivă a Poştei Române şi Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România”, se spune în comunicat.

 
sursa ziarul de iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 
 
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cîţu le bate obrazul lui Ciolacu şi Cioloş după negocierile cu PSD şi USR. Ce reproşuri are liderul PNL

Redacția

Zelenski: Ritmul de acordare a ajutorului pentru Ucraina trebuie să corespundă ritmului în care avansează armata ucraneană

Redacția

Prăbușire în clasamentul WTA pentru trei campioane – Naomi Osaka, Sofia Kenin și Serena Williams

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site