NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia Economică a avizat negativ majorarea preţurilor la biletele de intrare la ştrand

Consilierii locali ce fac parte din Comisia Economică nu sunt de acord cu majorarea tarifelor pentru accesul în Ştrandul Municipal. Ei au catalogat proiectul, ce prevede creşterea preţurilor biletelor cu 150%, ca fiind unul incomplet din cauza lipsei unei justificări economice a majorării solicitate de către primar.

 

 Mai exact, consilierii locali au vrut să ştie cât sunt încasările şi cheluielile într-un sezon de funcţionare a ştrandului. Directorul economic al Primăriei, Angelica Labonţu, a precizat că un astfel de raport ar putea fi prezentat anul viitor, deoarece încasările şi cheltuielile de până acum nu ar furniza date concludente.

 “Proiectul de hotărâre a fost construit pe nişte gânduri, nu pe date concrete. A fost poate un moft al cuiva”, şi-a exprimat punctul de vedere consilierul liberal Marius Pintilie.

 Vasile Haldan, preşedintele comisiei, a explicat că a creşte preţurile biletelor comparând cu tarifele practicate la ştrandul din Piatra Neamţ nu este un mod echitabil de a privi lucrurile, deoarece şi dotările diferă.

 “Dacă comparăm tarifele cu Piatra Neamţ trebuie să vedem dacă atunci când trece poarta clientul găseşte acelaşi lucru”, a puctat social democratul Haldan.

 De menţionat că din partea primarului Dumitru Pantazi, iniţiatorul proiectului, nu a fost nimeni care să susţină şi să dea explicaţii pe marginea acestei majorări de tarife conisilierilor locali. Administratorul public, Gică Zanet, plătit cu 8000 de lei lunar, prezent și el la şedinţă, a preferat să nu intervină, în schimb, Angelica Labonțu, directorul economic al Primăriei, a fost nevoită să dea explicații în legătură cu un proiect pe care nu îl cunoștea.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Program redus de apă caldă pentru clienții RAGCL branșați la CT 1, CT 8 și CT 11

Marius Parteni

Îngrijorarea pune stăpânire pe pășcăneni:”ApaVital a săvârșit un act de terorism”. Pantazi:”Pășcănenii să acționeze în consecință”

Marius Parteni

Se schimbă problema! Ce vor fi obligaţi să facă păşcănenii cu animale de companie!?

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site