RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Comisarul european pentru Transporturi: România este un partener foarte serios al UE. Ce spune despre Iohannis

Comisarul european pentru Transporturi a precizat la Insider Politic, potrivit News.ro, că România este „un partener serios al Uniunii Europene” în contextul războiului izbucnit în Ucraina și în criza cerealelor ucrainene.

Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi FOTO: Inquam Photos

Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi FOTO: Inquam Photos

„Să ştiţi că România este un partener foarte serios al Uniunii Europene în ceea ce priveşte demersul comun şi solidaritatea şi eforturile pentru a contracara această tensiune de la graniţele Uniunii Europene. A fost, aş spune, impecabilă. De la solidaritatea arătată de simpli cetăţeni români în primele zile ale conflictului, care au mers în graniţă, care au luat acasă refugiaţi ucrainieni, până la, mai recent, cumpănirea cu care România a stat, a discutat şi a aşteptat o soluţie comună la, să spunem, criza cerealelor”, a declarat Adina Vălean la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, potrivit News.ro.

  

Totodată, comisarul european a făcut referire și la ajutorul oferit de România Ucrainei în criza cerealelor, precizând ca țara noastră a fost apreciată de Comisia Europeană.

„România, o dată în plus în această chestiune, a fost cu nume apreciată în cadrul Comisiei Europene. (…) Pentru că nu a luat măsuri unilaterale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Plecare din AUR: Deputata Anamaria Gavrilă a demisionat din partid pe motiv că nu a fost sprijinită de colegi să depună o moțiune simplă împotriva ministrului Energiei

Redacția

„Mașina de tocat” / Șeful Wagner: „E prea devreme să spunem că suntem aproape de cucerirea Bahmutului”

Redacția

Un boxer mexican îl amenință pe Messi, după un gest al fotbalistului la CM din Qatar: „Să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc”

Redacția
Încarcă...