RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Copil de 3 ani, ucis de un TIR pe o trecere de pietoni din Iași / Fratele de 6 ani și tatăl lor, în stare gravă

Un copil de 3 ani a murit, iar fratele lui de 6 ani și tatăl lor au fost grav răniți, după ce au fost loviți de un TIR pe o trecere de pietoni din localitatea ieșeană Leţcani. Cei trei se întorceau casă de la medicul de familie. Tatăl își ținea băiatul de trei ani în brațe, iar pe cel de 6 ani de mână când au fost loviți de autotren, scrie Ziarul de Iași.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

„Un TIR a lovit doi minori pe trecerea de pietoni. Sunt trei victime: un adult şi doi copii. Din primele informaţii, un minor a decedat şi unul este inconştient. Acesta din urmă şi adultul au fost transportaţi la spital. La faţa locului a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi două echipaje de la SAJ Iaşi”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, citat de Agerpres.

  

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au transmis că şoferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Probleme de sănătate pentru cei care s-au vindecat de coronavirus

Redacția

ÎPS Teodosie îi răspunde Patriarhului Daniel: Nu mă dezic de ce am făcut. Doar Dumnezeu îmi poate da sancțiuni

Redacția

VIDEO Borussia Dortmund vs Freiburg 5-1 / Erling Haaland și Thomas Meunier au reușit câte o “dublă”

Redacția
Încarcă...