RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coaliția se gândește, din nou, la un candidat comun la Capitală

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat joi că în cadrul coaliţiei cea mai bună opţiune politică este în continuare aceea de a avea candidat comun la Primăria Capitalei.

Foto: Arhiva Adevărul

Foto: Arhiva Adevărul

Potrivit unor surse politice, partidele coaliţiei de guvernare nu au reuşit să decidă în şedinţa de joi dacă vor avea candidat comun la Primăria Capitalei sau dacă merg cu candidaţi proprii iar negocierile vor continua în zilele următoare.

  

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a spus la Digi24 că nu mai este pe listă niciunul dintre candidații despre care se vorbea până acum, dar că au apărut nume noi.

Se merge în continuare pe varianta unui candidat comun la Primăria Capitalei și la sectoarele 1 și 2, „acolo unde avem bătălie cu alte partide”, a spus Dîncu.

În continuare cea mai bună opţiune politică este să avem un candidat comun. (…) Doamna Firea nu reuşeşte să aducă din electoratul PNL, care o virează spre Nicuşor Dan. E foarte complicat. Pot să înţeleg că doamna Firea este foarte supărată, este cel mai bine clasată dintre toţi posibilii candidaţi ai PSD,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tánczos Barna a inaugurat un baraj ale cărui lucrări au început în urmă cu 36 de ani: ”În ultimii doi ani, Guvernul a alocat 34 milioane de lei pentru finalizarea lui”

Redacția

Champions League: Liverpool și Ajax Amsterdam s-au calificat în optimi (Rezultatele serii)

Redacția

Qatargate: O instanță belgiană decide să mențină în detenție un suspect în scandalul de corupție din Parlamentul European

Redacția
Încarcă...