RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea, reproșuri adresate lui Ciolacu: Se pare că se caută orice variantă, numai să nu fiu eu candidat. Nu a luptat suficient pentru mine

Gabriela Firea, prim-vicepreședintă a PSD și pretendentă la funcția de primar general, susține că șeful partidului, Marcel Ciolacu, nu și-a dat silința pentru o propune pe ea drept candidat pentru funcția de edil, deși îi fusese promis acest lucru.

Firea și Marcel Ciolacu, doi lideri cu păreri diferite FOTO Mediafax

Firea și Marcel Ciolacu, doi lideri cu păreri diferite FOTO Mediafax

Anul trecut eram candidatul comun cert al Alianței PSD-PNL la Bucureşti, fiind candidatul cel mai bine plasat în toate sondaje, urmând ca sectoarele să fie împărțite. Am fost la nenumārate şedințe interne de partid şi ale Coaliției în care aceasta a fost discuția cât se poate de serioasă. A urmat o răzgândire motivată de “hate-ul” pe care l-aş putea stârni, în rândul electoratului de aşa-numit de dreapta. Consider că este doar un pretext”, a afirmat Gabriela Firea într-un interviu pentru Bugetul.ro.

  

Repreznentanta PSD susține că și în 2020 a fost la un pas de victorie. „Am câştigat o dată Primăria Capitalei cu scor peste partid iar când am pierdut, la diferență mică față de contracandidat, am avut aproape 40% iar partidul a luat 26% la alegerile parlamentare de acum 3 ani şi 16% la europarlamentarele trecute.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șoșoacă depune plângere penală împotriva lui Simion pentru „loviri sau alte violențe”: „M-a făcut «scroafă»”

Redacția

Rolul crucial al bonetelor chirurgicale in mentinerea sterilitatii si a sigurantei in spitale si clinici

Redacția

MAE anunță că România susține suspendarea vizelor pentru turiștii ruși

Redacția
Încarcă...