NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cluburile Copiilor din zona Moldovei își dau întâlnire de 1 iunie la Casa de Cultură din Pașcani. Spre seară, pe pășcăneni îi mai așteaptă încă o surpriză de proporții

Sărbătorirea zilei copiilor este un bun prilej ca în fiecare an să se organizeze diverse activități dedicate acestora, evenimente la care participă, de obicei, o mare parte a comunității locale.

 

În cazul municipiului Pașcani, administrația locală și-a depășit planul anul acesta, în sensul găzduirii unui eveniment îndrăzneț care va aduna foarte multe Cluburi ale Copiilor din zona Moldovei, în cadrul unui concurs de dans modern.

  

Această competiție de anvergură va deschide propriu-zis seria evenimentelor pe care Primăria Pașcani le-a pregătit anul acesta copiilor.

Casa de Cultură va mai avea o surpriză de proporții în această zi, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora. Începând cu orele 18.00, în foaierul instituției de cultură va avea loc un vernisaj de fotografie, denumit „Prin Pașcani”, sub coordonarea profesorului Theron La‘Bounty, originar din SUA.

Americanul va marca astfel sfârșitul activității sale ca voluntar Peace Corps Româniaîn municipiul Pașcani, alături de soția sa, Sara La‘Bounty, după o activitate de 2 ani.

Expoziția de fotografie dorește să încununeze cu succes una din activitățile extrașcolareinițiate în orașul nostru de voluntarul Peace Corps și anume Clubul de Fotografie desfășurat la Biblioteca Municipală.

Pentru cei care încă nu i-au cunoscut, domnul Theron La‘Bounty și soția sa, Sara La‘Bounty, au pus cărămizi bune la construcția caracterului copiilor noștri care au o disponibilitate deosebită de a învăța limba engleză și arta fotografică, a declarat Mărioara Preotu, directoarea Casei de Cultură din Pașcani. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani, vizitată de un grup de copii catolici aflați în tabără

Ema Roman

Spitalul Municipal se ocupă de oamenii străzii, în timp ce Primăria abia amenajează o locație

Marius Parteni

Care este temperatura optimă în casă iarna. De ce este indicat ca termometrul să indice mai puţin decât vara

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site