RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Clasamentul pe domenii. Cine sunt cele mai puternice firme din Iaşi

In total, în clasamentul final realizat de Camera de Comerţ şi Industrie se regăsesc 2.827 de firme din cele 15.490 de firme active din judeţ.

 

  

In total, în clasamentul final realizat de Camera de Comerţ şi Industrie se regăsesc 2.827 de firme din cele 15.490 de firme active din judeţ.

 

Cele mai mari afaceri din judeţul nostru sunt ordonate pe domenii de activitate într-o serie de topuri realizate de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Dacă marţi am publicat topul după cifra de afaceri şi după numărul de angajaţi, astăzi vom publica primii trei clasaţi de domeniile IT, industrie, agricultura, servicii, construcţii, comerţ şi turism. În total, în clasamentul final se regăsesc 2.827 de firme din cele 15.490 de firme active din judeţ. Astfel, sunt 172 de firme în top pe domeniul IT&C şi Cercetare Dezvoltare, 432 de firme în Industrie, 104 în Agricultură, Silvicultură şi Pescuit, 209 în Construcţii, 908 în Servicii, 862 în Comerţ şi 140 în Turism şi Restaurante. Cifra de afaceri a acestor firme aflate în acest clasament pe domenii ajunge la 17,5 miliarde de lei şi au cumulat un număr de 63.022 de salariaţi.

În funcţie de clasa de mărime, avem în judeţ 5 întreprinderi foarte mari, 37 de intreprinderi mari, 194 de intreprinderi mijlocii, 765 întreprinderi mici şi 1.826 de microîntreprinderi. Deoarece fiecare domeniu e împărţit în alte subdomenii, pe firme foarte mari, mari, mijlocii, mici şi microîntreprinderi, am ales să publicăm doar firmele foarte mari şi pe cele mari, de la fiecare subdomeniu.

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași anunță că nu mai sunt locuri libere la Terapie Intensivă

Redacția

Marcel Vela, avertisment la nerespectarea distanțării: „Riscăm carantinarea unor zone cu oameni nevinovaţi”

Redacția

Are sau nu Spitalul Municipal de Urgență probleme financiare și lipsuri de produse medicale?

Marius Parteni
Încarcă...