RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mihai Chirica le cere membrilor PSD să solicite, în bloc, demisia lui Dragnea

Primarul Iaşului speră ca membrii PSD „să se trezească, să-şi revină, să ceară în bloc demisia lui Liviu Dragnea, care este nociv nu numai pentru partid, dar şi pentru întreaga ţară, să-şi aleagă o conducere pe criterii democratice şi de acolo să înceapă să reclădească social-democraţia de care este nevoie în România”.

 

  

„Nu cred că cineva a vrut să-l omoare pe Dragnea, din două motive: dacă ar fi vrut cu adevărat, o făcea. Al doilea motiv: nimeni nu are nevoie de capul lui Dragnea!”, a precizat Chirica.

Declaraţia liderului PSD, Liviu Dragnea, cum că mitingul Diasporei de pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat, nu a scăpat netaxată. Fost vicepreşedinte PSD, exclus din rândul social-democraţilor, primarul Iaşului, Mihai Chirica, cataloghează afirmaţiile lui Dragnea ca fiind o încercare disperată de a arunca pisica în curtea altora. „Este, din punctul meu de vedere, o încercare disperată de a salva imaginea unei agresiuni împotriva poporului pe care îl conduce în momentul de faţă, la nivel de Parlament şi Guvern, încercând să arunce din nou pisica în curtea altuia. Nu vrea să spună, de fapt, că împreună cu prefectul de Ilfov şi şefii Jandarmeriei Bucureşti au încălcat legea, au abuzat demonstranţii. În loc să aplice, să spunem, rigorile legii împotriva celor care au venit să perturbe această acţiune, care, din punctul meu de vedere, a fost o formă securistă de diversiune, încearcă acum să arunce problema în curtea altora, ceea ce, din punctul meu de vedere, este o măsură disperată a lui Liviu Dragnea”, a declarat Mihai Chirica.

Acesta consideră că membrii PSD ar trebui să urmeze exemplul senatorului Ecaterina Adronescu şi că ar trebui să-i ceară lui Liviu Dragnea să plece din fruntea partidului. „Acelor membri PSD care mai au o doză de discernământ şi care mai cred în valenţele democraţiei şi ale statului de drept nu pot să le reamintesc decât că au o datorie faţă de poporul român, faţă de cei care au luptat şi au murit pentru acest stat, pe care în aceste zile îl sărbătorim la 100 de ani şi pentru cei cărora trebuie să le lăsăm o ţară demnă – copiilor noştri. Sper ca membrii PSD să se trezească, să-şi revină, să ceară în bloc demisia lui Liviu Dragnea, care este nociv nu numai pentru partid, dar şi pentru întreaga ţară, să-şi aleagă o conducere pe criterii democratice şi de acolo să înceapă să reclădească social-democraţia de care este nevoie în România”, a mai adăugat Mihai Chirica.

Articol integral pe www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Borza, la Forumul Energii Curate: Hidroelectrica finanţează OZN-uri ca Tarniţa şi amenajările Făgăraş-Hoghiz şi Roman-Paşcani

Redacția

Vezi unde vor fi amplasate afișiere electorale în oraș pentru candidații la Camera Deputaților și Senat (DOC)

Teona Gherasim

Țigări confiscate la Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...