NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Clarificări privind facilitățile de transport pentru studenți

Deputatul PNL Dumitru Oprea îi solicită Ministrului Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, să precizeze clar ce categorii de studenţi beneficiază de facilităţile pentru transport şi în ce condiţii, dată fiind interpretarea neunitară, de către instituţiile de învăţământ superior, a OUG nr. 2/2017, precum şi a dezinformărilor care au apărut în spațiul public. 

 

  

„Programul de guvernare PSD-ALDE prevede asigurarea transportului gratuit pe calea ferată pentru toţi studenţii din România, începând cu anul 2017. Executivul Grindeanu anunța, cu surle și trâmbițe, că studenții, indiferent de vârstă, vor beneficia de călătorii gratuite cu trenul și de reducere cu 50% la transportul în comun, odată cu adoptarea OUG nr. 2/2017. Cu toate acestea, în prezent, circulă în spațiul public diverse informații contradictorii pe această temă, inclusiv în privința vârstei studenților care pot beneficia de aceste facilități“, arată Dumitru Oprea, deputat PNL de Iaşi, într-o întrebare adresată oficial Ministerului Educaţiei Naţionale, prin intermediul Camerei Deputaţilor. 

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

Advertisements

Related posts

Documentar incendiar despre pedofilia din cadrul Bisericii Catolice

Redacția

Oamenii inundați de pe strada Dragoș Vodă rămân cu problema nerezolvată. ”Toată lumea a venit, a văzut, a plecat. Problema cu șanțul și podul am rezolvat-o până la urmă. Ce a stricat Primăria am făcut eu”

Teona Gherasim

Incendiu la o frizerie din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site