NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Obiectivele PNRR au fost îndeplinite la timp. În România se întâmplă și lucruri bune

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, la Școala Politică de Vară a Tineretului Liberal, că toate obiectivele PNRR au fost îndeplinite la timp, unele chiar pe ultima sută de metri.

INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg

România se apropie de Germania privind absorbția fondurilor europene FOTO: INQUAM

„Au fost o serie întreagă de temeri că nu vom reuși să atingem jaloanele, să atingem țintele, să atragem bani din PNRR. Vă pot spune că până în momentul de față toate obiectivele la nivelul guvernului au fost îndeplinite la timp, este adevărat cu destul de multă dificultate, unele pe ultima sută de metri” , a precizat Ciucă.

  

Președintele PNL a declarat că a fost primit avizul din partea Comisiei Europene prin care prima cerere de finanțare în PNRR a fost aprobată.

Advertisements
Advertisements

„Iată ca nu mai târziu de sfârșitul acestei săptămâni am primit avizul de la Comisia Europeană în care prima cerere de finanțare a fost aprobată, primul calup de patru miliarde de euro vor veni în țară și vor sprijini tot ceea ce înseamnă programul de investiții”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bode: „Există o majoritate care să susțină un Guvern PNL-USR-UDMR și minorități, dar e la limită” / ‚Am discutat că PNL propune prim-ministru, fără a preciza numele” / Despre o întâlnire Cîțu-Ciolacu: „Categoric nu cunosc o astfel de întâlnire”

Redacția

Rusia acuză din nou SUA de ingerinţă în alegerile sale parlamentare

Redacția

Austria cere Uniunii Europene să decupleze prețul energiei electrice de cel al gazelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site