NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă, la votul din Parlament: Este necesară reforma statului prin revizuirea Constituţiei

 „Am venit în Parlament pentru a vă cere votul de încredere. Arătăm că punem pe primul loc interesele românilor”, le-a spus Nicolae Ciucă parlamentarilor.

„Ne aflăm într-un moment mult aşteptat de cetăţenii României, unul în care putem în sfârşit să garantăm stabilitatea şi dezvoltarea României. Eu alături de toţi miniştri din acest Guvern ne angajaăm să facem tot ce putem pentru ca situaţia economică, socială şi sanitară a României să se îmbunătăţească”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

El a explicat că prin noua coaliţie de guvernare, liderii politici au înţeles că „mai presus de orice orgoliu şi adversitate politică se află interesul românilor”. „Am văzut că au fost persoane care s-au arătat surprinse de alăturarea partidelor care compun azi coaliţia de guvernare. Consider că au fost mai preocupate să caute motivele care ne despart, decât motivele care ne apropie. Noi, cei care suntem azi în faţa dumneavoastră pentru a vă cere votul de încredere, am trecut peste acele lucruri care ne separă şi am găsit lucrurile care ne unesc. Am înţeles că mai presus de orice orgoliu şi de orice adversitate politică se află interesul românilor”, a mai explicat premierul desemnat. 

Nicolae Ciucă a vorbit despre investiţii,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Mizele politice ale încleştării Cîţu-Drulă

Redacția

Florin Cîţu, vizită la spitalul modular din Pipera: Primii pacienţi, aproximativ 100, vor putea fi îngrijiţi începând de marţi

Redacția

“RADARUL PĂDURILOR”, obligatoriu din 8 octombrie. Cum va funcţiona sistemul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site