NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu critică, în plenul Parlamentului, fosta guvernare: „Doi ani pierduţi. PSD este cel mai responsabil. România are nevoie de un nou drum”

Liderul PSD şi-a început discursul din plenul de joi criticând fosta guvernare, precizănd că au fost „doi ani pierduţi”.

„Astăzi România se află într-un punct critic. Este unul dintre acele momente în care deciziile pe care le luăm pot schimba directia naţiunii pentru anii următori. Au fost doi ani pierduţi, de încercări eşuate şi instabilitate. Milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic. PSD este cel mai responsabil, de aceea trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea era următoarea: să criticăm o guvernare ineficientă sau să ne folosim priceperea pentru a fi alături de oameni şi a stabiliza ţara. Am acceptat această provocare pentru că PSD nu fuge de responsabilitate. Pentru asta am propus oameni cu experienţă politică şi administrativă. 

Eu cred că România are nevoie de un nou drum, în care statul are grijă de cetăţenii săi.  (…)PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum. Este momentul să le demonstram românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogaţi”, a transmis Ciolacu.

Cu ocazia discursului pe care l-a avut Marcel Ciolacu,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un bărbat a fost salvat din apele irlandeze de “alerta” delfinilor

Redacția

Anchetă la Jocurile Olimpice după ce două campioane din China l-au omagiat pe podium pe dictatorul Mao Zedong, considerat cel mai mare criminal din istorie

Redacția

ABBA a pus în vânzare biletele pentru concertul care va marca reunirea trupei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site