RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal. Confundă plajele cu maidanul

Premierul României a cerut forțelor de ordine să acționeze cu fermitate în următorul weekend, mai ales pe zona litorală, unde în ultimele zile au fost mai multe scandaluri între reprezentanții statului și turiștii care fie făceau scandal, fie voiau să intre apă, deși era ridicat steagul roșu.

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Pentru că începe weekendul şi probabil iar staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti, vreau să fac un apel către forţele de ordine, să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege şi ordine. Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România.”, a precizat liderul de la Palatul Victoria.

  

Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului Guvern şi a tuturor oamenilor de bun simţ din această ţară”, a declarat Marcel Ciolacu.

Salvamarii au ajuns să se lupte corp la corp cu turiștii și să cheme poliția în ajutor, că să îi împiedice pe oamenii veniți în vacanță, să facă baie în valurile care ajung la doi metri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liderul deputaților PSD, singurul care a votat „pentru” la moțiunea contra lui Bode

Redacția

Giorgia Meloni vrea ca premierul Italiei să fie ales prin vot direct

Redacția

Dan Vîlceanu confirmă că liberalii se întrunesc în ședință, înainte de consultările cu Iohannis, și spune că „orice e posibil” legat de posibilitatea ca varianta PNL să fie alta decât Florin Cîțu pentru funcția de premier

Redacția
Încarcă...