RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

BYD Seagull, în Europa din 2025

• Constructorul chinez BYD a anunțat la Salonul Auto de la Beijing că modelul electric de oraș Seagull va fi disponibil în Europa începând de anul viitor. 

• Disponibil în prezent doar în China, BYD Seagull va primi o nouă generație care va fi gândită pentru clienții de pe piețele europene și va include o serie de sisteme de siguranță impuse de EuroNCAP.

• Oficialii mărcii caută un compromis pentru ca modelul să obțină trei sau cel mult patru stele la testele de siguranță EuroNCAP pentru a menține în același timp un preț cât mai scăzut. 

  

• În versiunea actuală din China, Seagull este cel mai accesibil model BYD, are un motor electric de 75 CP și o baterie LFP de 39 kWh care oferă o autonomie de 405 kilometri calculată conform standardului chinez CLTC. 

• BYD Seagull are dimensiuni foarte apropiate de Dacia Spring (lungime 3,78 m vs. 3,7 m), model cu care va concura direct la intrarea pe piața europeană. 

• BYD a anunțat anterior că intenționează să construiască o uzină în Ungaria unde să producă mașini electrice pentru Europa, iar acum a confirmat că analizează opțiunea de a construi încă o uzină și a nominalizat printre potențiale gazde Italia,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Şoigu a numit ideea de a interzice ruşilor să intre în UE o manifestare a nazismului

Redacția

Deutsche Welle – analiză dură de Ziua Națională a României: ”1 Decembrie și eșecul unității” / ”Cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și unguresc și nemțesc și evreiesc”

Redacția

Nesprijinirea Ucraina ar trimite un semnal Chinei cu privire la preluarea Taiwanului – senator american

Redacția
Încarcă...