NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, săgeţi către Guvern: „Distruge programele introduse de PSD. Să le desfiinţezi pe motiv că sunt aprobate de Dragnea, denotă o minte total tulburată”

Liderul PSD susţine că actuala guvernare distruge toate programele naţionale introduse de PSD, care au avut în vedere susţinerea fermierilor. Ciolacu l-a criticat din nou pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, pentru că nu a luat „nici măcar 1 euro pentru irigaţii prin PNRR”, dar şi pentru că nu a acordat despăgubiri fermierilor afectaţi de calamităţi.

„Ziua şi nerozia la Cîţu! Să desfiinţezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susţinerea agriculturii româneşti pe motiv că «sunt aprobate de Dragnea» denotă o minte total tulburată, dar şi foarte mult tupeu. Voi şi guvernul vostru de incompetenţi în frunte cu ministrul Oros aţi eşuat catastrofal! NU aţi luat nici măcar 1 EURO pentru irigaţii prin PNRR! Voi n-aţi dat subvenţiile, integral şi la timp, şi nu aţi acordat nicio despăgubire fermierilor afectaţi anul trecut de calamităţi! Voi vreţi să schimbaţi şi legea PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini!

Acum vă năpustiţi să distrugeţi până şi programele naţionale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă miraţi apoi că aţi dus deficitul până la cer şi că românii mănâncă 80% din import?!”, a scri Ciolacu joi pe Facebook.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Traseu redeschis după doi ani si redat turiștilor, pe Ceahlău

Redacția

Aproape un milion de români au solicitat statutul de rezident în Marea Britanie

Redacția

Se încearcă identificarea femeii care a rupt bujorii de munte pentru a fi amendată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site