NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu: Dreapta europeană să-l convingă pe cancelarul austriac până mâine că România merită în Schengen

Șeful PSD susține că e responsabilitatea celor din PNL și familia populară să-l convingă până mâine pe cancelarul Austriei să sprijine aderarea României la Schengen, în condițiile opoziției arătate până acum de Viena.

Marcel Ciolacu, șeful PSD FOTO Mediafax

Marcel Ciolacu, șeful PSD FOTO Mediafax

Dreapta europeană trebuie să își asume responsabilitatea până la capăt și să-l convingă pe cancelarul austriac până mâine că România merită în Schengen, așa cum au făcut-o celelalte familii politice europene. În astfel de momente vedem cine sunt prietenii adevărați ai României. Dublul standard nu este și nu va fi niciodată o valoare europeană.  Totuși, este încurajator că doi dintre cei mai importanți lideri social-democrați europeni, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, și comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, sunt în aceste zile în avangarda eforturilor diplomatice de a convinge Austria să își schimbe poziția în favoarea României”, arată Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook.

Advertisements
  

Este clar că dacă România va obține un rezultat pozitiv acest lucru se datorează și acțiunilor susținute ale familiei noastre social-democrate europene, în care PSD este o voce respectată și puternică. Însă e nevoie de mai mult!

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Geoană mai stă la NATO: Mandatul de secretar general adjunct i-a fost prelungit până în octombrie 2023

Redacția

O nouă minivacanță pentru români la începutul anului 2019

Redacția

VIDEO Viața unui oficial al echipei Vancouver Canucks, salvată de observația făcută de o tânără la un meci din NHL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site