RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

fanatik.ro: Când statul girează un nou faliment răsunător: Poșta Română va plăti pentru insolvența propriei firme de brokeraj

CN Poșta Română SA va fi trasă la răspundere patrimonială pentru situația societății de asigurări PRBA (Poșta Română Broker de Asigurări).

Poșta RomânăFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Năstrușnica idee a foștilor șefi ai Poștei Române de a avea propria companie de asigurări s-a încheiat în mod nefericit, printr-o previzibilă intrare în faliment a acesteia. Compania Națională este obligată să suporte și pasivul neacoperit al societății Poșta Română Broker de Asigurare, după ce Curtea de Apel București a admis cererea de atragere a răspunderii patrimoniale formulate de lichidatorul judiciar.

  

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu, săgeți către Iohannis: Cheltuielile publice trebuie spuse

Redacția

Nou incident armat în SUA: Trei morți și 11 răniți după ce mai mulți atacatori au deschis focul pe o stradă aglomerată din Philadelphia

Redacția

Comandanții ruși sunt „foarte preocupați de potențialul unei acțiuni ofensive majore a Ucrainei” – Ministerul britanic al Apărării: „O avansare în Zaporojie ar pune serios la îndoială viabilitatea «podului terestru» al Rusiei”

Redacția
Încarcă...