RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Prima decizie a noului primar din Hălăucești: să-l angajeze pe fostul edil alungat din primărie de Justiție

Iosif Anton, fostul primar al comunei Halaucesti tine cu dintii de scaun. Astfel, pentru ca s-a aflat in conflict de interese Iosif nu a mai putut candida pentru un nou mandat de primar, locul sau fiind luat de Petru Burbulea tot de la PNL.

Mai mult decat atat, zilele trecute Judecatoria Pascani nu i-a permis lui Iosit Anton, fostul primar al comunei Halaucesti sa ocupe nici functia de consilier local.

Iosif a candidat pe listele PNL dar Judecatoria Pascani i-a invalidat mandatul. Asta deoarece Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Iosif s-a aflat in conflict de interese si i-a interzis sa mai ocupe o functie publiica. Cu toate acestea, Iosif Anton este vazut in continuare la Primaria Halaucesti ca si cum ar fi angajat.

Noul primar, Petru Burbulea a fost validat pe data de 28 octombrie. L-am intrebat telefonic pe noul primar Petru Burbulea de ce fostul primar Iosif vine in continuare la primarie ca si cum ar fi in continuare angajat al institutiei. Acesta a spus ca Iosif este consilierul lui personal. Pai daca a fost validat in urma cu doua zile oare cand a avut timp sa-i faca si actele de angajare lui Anton Iosif? Asta a fost prima decizie pe care a luat-o? L-am intrebat acest lucru si pe actualul primar si, de asemenea l-am mai intrebat de cand este angajat Iosif si ce leafa are.

  

„Eu sunt primar de doua zile, lasati-ma putin sa ma lamuresc si va sun eu”, a spus Petru Burbulea.

Noul primar nu a mai sunat.

dezvaluirea

Related posts

Accident rutier cu victime, pe DJ 208, între Conțești și Heci! Trei persoane transportate la spital

Marius Parteni

Primarul USR din Mircești trece peste cuvântul oamenilor din comunitate

Redacția

Ședință de Consiliu Local comuna Strunga, 28 decembrie 2023 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...