NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Prima decizie a noului primar din Hălăucești: să-l angajeze pe fostul edil alungat din primărie de Justiție

Iosif Anton, fostul primar al comunei Halaucesti tine cu dintii de scaun. Astfel, pentru ca s-a aflat in conflict de interese Iosif nu a mai putut candida pentru un nou mandat de primar, locul sau fiind luat de Petru Burbulea tot de la PNL.

Mai mult decat atat, zilele trecute Judecatoria Pascani nu i-a permis lui Iosit Anton, fostul primar al comunei Halaucesti sa ocupe nici functia de consilier local.

Iosif a candidat pe listele PNL dar Judecatoria Pascani i-a invalidat mandatul. Asta deoarece Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Iosif s-a aflat in conflict de interese si i-a interzis sa mai ocupe o functie publiica. Cu toate acestea, Iosif Anton este vazut in continuare la Primaria Halaucesti ca si cum ar fi angajat.

Noul primar, Petru Burbulea a fost validat pe data de 28 octombrie. L-am intrebat telefonic pe noul primar Petru Burbulea de ce fostul primar Iosif vine in continuare la primarie ca si cum ar fi in continuare angajat al institutiei. Acesta a spus ca Iosif este consilierul lui personal. Pai daca a fost validat in urma cu doua zile oare cand a avut timp sa-i faca si actele de angajare lui Anton Iosif? Asta a fost prima decizie pe care a luat-o? L-am intrebat acest lucru si pe actualul primar si, de asemenea l-am mai intrebat de cand este angajat Iosif si ce leafa are.

Advertisements
  

„Eu sunt primar de doua zile, lasati-ma putin sa ma lamuresc si va sun eu”, a spus Petru Burbulea.

Advertisements

Noul primar nu a mai sunat.

dezvaluirea

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bianca Mihalcea, Golden Buzz-ul de la Românii au Talent, prezentă la Mogoșești-Siret într-un spectacol umanitar

Alexandru Slătinaru

Farmacie, după cabinet medical, pentru cetățenii din Heleșteni!

Redacția

S-a atribuit contractul pentru renovarea unei şcoli din Tătăruşi

Redacția
Încarcă...