NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cine era bărbatul împuşcat de poliţişti? Fusese obligat de judecători să urmeze un tratament

Bărbatul decedat miercuri dimineaţă în urma unui incident violent într-un bloc din sectorul 1 al Capitalei este acelaşi care, în ianuarie 2016, a intrat cu maşina în gardul Guvernului. Bărbatul fusese obligat de instanţă să urmeze tratament medical de specialitate.

Surse din anchetă au declarat că bărbatul care a decedat în urma incidentului violent produs miercuri într-un hotel din Capitală este acelaşi care a intrat în ianuarie 2016 cu maşina pe spaţiul verde din faţa sediului Guvernului, oprindu-se în porţi. La acel moment, el a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România, fiindu-i deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Conform unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, el fusese obligat să urmeze tratament psihiatric provizoriu până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Bărbatul a murit miercuri dimineaţă, după ce a fost implicat într-un incident violent într-un hotel din sectorul 1 al Capitalei.

  

Poliţia a intervenit după ce acesta alergă aproape dezbrăcat pe holurile clădirii având în mână un obiect ascuţit. Bărbatul a agresat un poliţist şi a fugit prin clădire, fiind urmărit. O nouă încercare de agresare a unui membru al forţelor de intervenţie s-a soldat cu împuşcarea sa în zona toracică.

BZI

Advertisements

Related posts

Mii de români din Ungaria care muncesc în România stau la cozi la graniță cu toți ceilalți pentru că legea care i-ar ajuta nu se aplică

Redacția

Un bărbat a venit rupt de beat la examenul pentru obţinerea permisului auto

Redacția

Români hăituiţi cu rottweileri în vămile din Slovenia: „Am fost ameninţaţi, îmbrânciţi, umiliţi ca-n codru de haiduci“

Redacția
Încarcă...