NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cîmpeanu: Premii de 3.000 de lei pentru elevii cu nota 10 la Bacalaureat și 1.000 de lei pentru nota 10 la Evaluarea naţională

sorin-cimpeanu:-pentru-a-organiza-vaccinarea-intr-un-cabinet-medical-scolar-este-nevoie-sa-avem-asigurate-toate-conditiile-de-infrastructura.

Elevii care au obţinut nota 10 la Bacalaureat vor fi recompensaţi cu premii în valoare de 3.000 de lei, iar cei care au luat nota maximă la Evaluarea naţională vor primi 1.000 de lei.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a informat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria, că Guvernul a aprobat hotărârea privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor clasei a VIII-a care au obţinut media 10 la Evaluarea naţională şi celor care au promovat Bacalaureatul cu nota maximă în sesiunea iunie-iulie, potrivit Agerpres.

„Este vorba de un număr de 163 de elevi care au luat nota 10 la Bacalaureat şi care vor fi premiaţi cu 3000 de lei per elev şi de 132 de elevi care au luat nota 10 la Evaluarea Naţională. Aceştia vor fi premiaţi cu 1.000 de lei”, a precizat el.

Cîmpeanu a declarat că în şedinţa Executivului au fost adoptate şi două hotărâri pentru actualizarea programelor de licenţă, respectiv a programelor de master.

  

digi24

Advertisements

Related posts

Proiect: Stimulent de risc pentru cadrele didactice şi nedidactice pe perioada stării de urgenţă şi de alertă

Redacția

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, la ceas de sărbătoare – 36 de ani de la înființare

Irina Gherasim

Unirea Principatelor marcată pirn manifestări la Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...