NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CFR Cluj a pierdut al treilea meci al sezonului în Conference League și rămâne cu un punct în 4 meciuri

AZ Alkmaar – CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei D, din UEFA Conference League. Cu un singur punct în 4 meciuri, ardelenii sunt pe ultimul loc, dar păstrează șanse teoretice de a se califica în primăvara europeană, potrivit Mediafax.

Gazdele au deschis scorul după numai 5 minute, prin islandezul Gudmundsson, servit ideal în careu de Karlsson (1-0, min. 5).

CFR și-a creat o ocazie importantă, în minutul 39, însă portarul gazdelor s-a descurcat remarcabil, într-o situație complicată.

Olandezii au majorat scorul la 2-0, pe final de meci, după o combinație între Karlsson și Pavlidis, care a marcat din fața porții goale, nu înainte însă ca Deac să fi șutat în bară, cu câteva secunde în urmă (2-0, min. 86).

  

CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct, dar, datorită egalului, 2-2, dintre Randers și Jablonec, păstrează șanse teoretice de a se mai clasa pe locul 2, loc ce îi conferă dreptul de a participa la un

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Toti abonatii la internet RCS & RDS vor putea viziona gratuit urmatoarele 3 sezoane din Champions League si Europa League

Redacția

Cupa Zilelor Școlii Iordache Cantacuzino

Redacția

Iată de ce şeful CJ nu vrea să le premieze pe cele trei canotoare născute la Iaşi şi medaliate la Rio

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site