NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CFR, anunt important: Va fi gratuit!

Incepand de luni, CFR ofera posibilitatea calatorilor care circula cu cele mai recent modernizate vagoane de a se conecta gratuit la internet via Wi-Fi, in vagoanele marcate cu „Orange Wi-Fi”.

„Solutia tehnica are la baza Orange Business WI-FI si acces de mare viteza pentru sute de dispozitive conectate simultan. Propunerea operatorului de telefonie mobila de a derula proiectul pilot in parteneriat a fost acceptata cu deschidere, cu atat mai mult cu cat implementarea nu a necesitat alocare de resurse financiare din partea CFR Calatori”, precizeaza transportatorul.

Pasagerii au acces gratuit la internet pe toata durata calatoriei, asta doar daca vor completa in prealabil un scurt chestionar.

„Dincolo de provocarile pe care le intampinam in activitatea noastra, incercam ca printr-o politica de imbunatatire a serviciilor sa satisfacem intr-o masura cat mai mare asteptarile pasagerilor. Suntem in contact cu oamenii si consideram ca este important pentru clienti sa aiba acces la servicii diversificate, in pas cu evolutia noilor tehnologii. Wi-Fi-ul in tren face parte din gama asteptarilor pe care o parte dintre clientii nostri stim ca le au. Acest proiect de test vine tocmai in intampinarea lor”, a declarat directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes.

Sursa: bzi.ro

 

Advertisements

Related posts

Dezastru la capitolul investițiilor pe anul 2019 în Pașcani! Pantazi a ratat cele mai importante investiții! Rățoi îi cere demisia!

Răzvan Grecu

Disputele din Primărie lovesc în contribuabili. Agenții economici așteaptă din martie contractele pentru a deschide terase. Hârtiile se plimbă dintr-un birou în altul prin Primărie. Poliția Locală a trecut la sancțiuni

Răzvan Grecu

Consiliul Judeţean Iaşi va organiza în perioada 24-26 octombrie 2013 Târgul de Produse Tradiționale și Țărănești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site