RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetăţenii din Boşteni îi amintesc primarului promisiunile din campania electorală! Nu le-au uitat, şi aşteaptă fapte

Primarul a fost ales, iar oamenii aşteaptă fapte şi promisiuni onorate. Nu au trecut multe zile de la investirea primarului Pantazi pentru un nou mandat la conducerea oraşului, însă nevoile, grijile şi problemele îi determină pe aceştia să nu mai aibă răbdare şi să ceară lucruri concrete.

 

 

  

Ion Turcu este un cetăţean din suburbia Boşteni care vrea condiţii decente de trai, pe care chiar primarul Pantazi le-a promis pe vremea când era în campanie electorală.

Omul îi aminteşte edilului ce i-a spus edilul chiar în faţa porţii sale, de pe strada Bucuriei, din Boşteni. A cerut mai multă atenţie asupra străzii care duce la cimitirul din localitate, cât şi asupra terenului din faţa acestuia.  Lipsa reţelelor de gaz este o problemă care îl macină, dar ar urma să-şi găsească rezolvare până în luna septembrie a acestui an. Aşa i-a promis primarul.

“Când a venit la noi înainte de 5 iunie, de alegeri, i-am prezentat toate problemele cu care ne confruntăm. I-am spus să aducă o maşină, două de balast, ca să poată intra oamenii cu maşinile. E noroi când plouă. Dumnealui era cu un inginer şi i-a spus să noteze problema. Nu a venit până acum. I-am spus că nu avem gaz pe strada Bucuriei, şi a promis, că dacă iese primar, cel puţin până în septembrie vom avea gaz pe stradă. Mai aşteptăm până atunci”, a precizat Ion Turcu.

O altă grijă a bărbatului este starea drumului care face legătura dintre suburbia Boşteni de Gâşteşti. Se circulă mult în zonă, şi cu maşinile, dar şi cu atelajele, motiv pentru care strada s-a lăsat şi este numai cratere. În plus, când plouă dacă te încumeţi să intri, o faci pe riscul tău, pentru că totul se transformă într-un dezastru, după cum ne-a descris păşcăneanul.

“Drumul care face legătura dintre suburbia Boşteni cu suburbia Gâşteşti, este impracticabil. Deja am vorbit cu domnul primar, domnul Popa şi-a notat  şi această problemă, dar din nou, nu a făcut nimic. Nu se poate circula, mai ales când plouă. Nu vor să facă nimic. Nu pot să spun că e mincinos, dar nu se ţine de cuvânt, iar omul care nu se ţine de cuvânt nu e bun de primar. A venit doamna Nedelcu viceprimar, să vedem ce va face dânsa. Poate ne va ajuta. Acum patru ani, domnul Zanet ne-a spus votaţi- ne că vom pune asflat la poartă. Nu a făcut nimic. Cea mai rea suburbie din Paşcani, care nu este luată deloc în seamă de domnul primar”, a mai spus cetăţeanul din Boşteni.

Pentru aceste probleme, şi pentru altele pe care cetăţenii din Boşteni le-au prezentat de-a lungul timpului în audienţele de la Primărie, există cu siguranţă o rezolvare. Nu se ştie când, însă oamenii mai au un strop de răbdare şi bunăvoinţă.

 

 

 

Related posts

Dosarul „Perla Neagră” îi pune într-o situație delicată, pe Pantazi și PSD

Răzvan Grecu

80 de tarabe noi, cumpărate pentru piața din vale! Află ce schimbări mai promite administrația locală

Ema Roman

Liderul de Sindicat de la Siretul a intrat în CL pe lista PSD

Marius Parteni
Încarcă...