NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cerșetori amendați de polițiștii pășcăneni

Zece cerșetori au fost amendați de polițiști. Sâmbătă, 30 ianuarie 2016, între orele 10.00 – 14.00, poliţiştii  Biroului de Ordine Publică din municipiu  au desfăşurat activităţi specifice pe raza de competenţă, acţionând în zona bisericilor, a pieţelor, a unităţilor de alimentaţie publică dar şi a altor locuri aglomerate, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie şi a activităţilor de comerţ ilicit stradal.

Au fost legitimate 35 de persoane, fiind avertizate 4 persoane. Au fost aplicate  10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1355 lei, dintre care 4 la Legea nr.61/1991, 5 conform OUG 195/2002, iar 1 conform OUG 97/2005.

 În cadrul acţiunii acţiunii desfăşurate  au fost prevenite furturile din buzunare şi bagaje şi s-a asigurat ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului Paşcani.

Exemplu:

A fost depistat un bărbat, de 42 de ani, din com. Stolniceni Prăjescu, în timp ce se afla pe str. Crinilor din mun. Paşcani şi apela la mila publicului, deşi este apt de muncă. Acesta a  fostsancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform Legii 61/1991 Rep.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mașină tamponată de un șofer care a fugit de la locul faptei. Poliția caută autorul

Marius Parteni

Doi hoți au furat o poartă de acces și au plecat cu ea în spate

Redacția

Cercetat de polițiști pentru că a spart geamurile vecinului și i-a dat foc la rufe

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site