NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Nu lăsați mașinile parcate pe banda închisă din centru în weekenduri. Amenzile sunt mari! (FOTO)

Faptul că o bandă din centrul municipiului Pașcani este închisă în weekend nu pare să intereseze pe toți șoferii din Pașcani. Deși polițiștii locali le-au lăsat de zeci de ori avertismente prin care erau avertizați faptul că există o Hotărâre de Consiliu Local care interzice parcarea mașinilor pe această bandă în zilele de sâmbătă și duminică, unor cetățeni nu le pasă de acest lucru.

 

Banda cu pricina se închide de aproximativ 4 luni de zile, după ce consilierii au decis să aloce spațiul respectiv în zilele de sâmbătă și duminică, tinerilor din Pașcani pentru a putea face sport, a se plimba etc. Cu toate acestea mai mulți șoferi și-au lăsat mașinile pe această bandă și după închiderea traficului rutier, ca urmare au fost doar avertizați de către polițiști, însă în ultimul timp au început să pună amenzi.

  

De exemplu: Cristian Hîva din comuna Heleșteni și Mircea Ciobanu din Crivești, în data de 7 septembrie, în calitate de proprietari a unor autoturisme nu au eliberat zona pietonală stabilită, respectiv zona centrală între magazinul Profi și Oficiul Poștal din zona deal. Aceștia au fost amendați conform HCL 95/2003 cu câte 500 lei fiecare.

 

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Vânzătoare aflată la muncă, amendată că nu avea adeverință. Vela: E evident că sunt abuzuri, sunt tineri cu 6 luni la Școala de Poliție

Redacția

Mașini distruse în urma unui incendiu

Redacția

Zeci de amenzi în Hîrlău, în urma unei acțiuni a polițiștilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site