NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier mortal la Heci. O bătrână şi-a pierdut viaţa

O femeie în vârstă de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită de o maşină, în localitatea Heci. Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 09.00. Şoferul în vârstă de 42 de ani circula spre Lespezi, iar în timp ce cobora panta din Heci, în ultima curbă, a pierdut controlul volanului.

Maşina a derapat, s-a întors pe şosea din cauza poleiului, a lovit victima care mergea pe sensul opus de mers, a intrat într-un şanţ, după care s-a rostogolit în faţa unei case. În urma impactului, bătrâna în vârstă de 70 de ani a decedat pe loc. Conform unui martor, aceasta se deplasa spre farmacia din localitate.

La faţa locului au ajuns două echipaje de la Poliţie şi Serviciul de Ambulanţă. Conducătorul auto era policontuzionat și a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru investigaţii. Prezenta o contuzie toraco abdominală, cranio cerebrală, şi de coloană cervicală. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cine sunt militarii români care execută misiuni speciale în Afganistan şi pe ce solde se „bat“

Redacția

Campanie a polițiștilor pășcăneni în școli cu tema ”Violența-profilul minorului autor și al minorului victimă a infracțiunilor cu violență”

Răzvan Grecu

Şoferii nu vor mai fi obligaţi să prezinte la un control poliţa RCA în varianta pe hârtie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site