NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cercetați penal pentru că au refuzat stabilirea alcoolemiei

În urma unei razii de amploare a Poliției Serviciului Rutier Iași, pe raza municipiului Pașcani, dar și în județ, mai mulți șoferi s-au ales cu sancțiuni. Doi dintre ei au refuzat prelevarea de mostre biologice, deși la unul etilotestul a confirmat prezența alcoolului, iar celălalt emana halenă alcoolică.

 

 Duminică 22 septembrie , polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au oprit, pentru control, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani din Pașcani.

 Șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

 De asemenea, bărbatul a refuzat să fie condus la o unitate medicală, unde să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii inracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 Tot duminică, 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, pe raza orașului Târgu-Frumos, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din localitate.

 Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

 

 


 

Advertisements
Loading...

Related posts

Mașină furată și condusă de un tânăr din Pașcani. Acesta nu are permis și se afla sub influența alcoolului

Redacția

NewsPascani a surprins imagini cu victimele altercației din centrul Pașcaniului când povesteau polițiștilor ce s-a întâmplat! Vezi cum arăta mașina după focurile de armă trase de agresor!

Redacția

Un bărbat din Pașcani s-a spânzurat de țeava de la gaz

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site