RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Centrul de vaccinare din Pașcani se mută în sediul Primăriei. Îndemn la vaccinare!

Sala de Sport a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu” Pașcani va fi redată spre folosință unității de învățământ. Primăria va muta mâine tot ceea ce ține de logistica sediului, într-un spațiu din incinta sediului administrativ.

Anunțul a fost făcut în conferința de presă săptămânală, de primarul Marius Pintilie.

De mâine începem să mutăm tot ceea ce ține de partea logistică, într-un sediu din Primărie. În funcție de cum se vor reface conexiunile, noi ne dorim chiar de mâine, vom ști când va deveni accesibil populației dornice să se vaccineze”, a precizat primarul Marius Pintilie.

În cadrul conferinței, edilul local a făcut apel la cetățenii municipiului să se vaccineze, ținând cont de faptul că numărul persoanelor infectate este în creștere, dar și pentru ca localitatea noastră să nu intre în rândul celor unde deja au fost impuse restricții.

  

Related posts

Propunere:Parcurile din Paşcani închise noaptea, pentru a fi protejate

Oana Cordoneanu

Un pășcănean le-a atras atenția aleșilor locali că nu se comportă civilizat în ședințele de Consiliu Local! Iată cele trei intervenții „colorate” ale opoziției din ședința de astăzi!

Răzvan Grecu

Indicatoarele rutiere ce semnalizează groapa formată în singurul sens giratoriu din Pașcani, subiect de amuzament pe internet

Marius Parteni
Încarcă...