NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Centrul de Studii “Ștefan cel Mare” și-a desemnat cei mai frumoși boboci (VIDEO)

Seară plină de emoții pentru viitorii asistenți medicali de la Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii “Ștefan cel Mare și Sfânt”. Proaspeții bobocei au participat la mult așteptatul eveniment “Balul Bobocilor”, care a avut loc ieri la Clubul Copiilor.

În concurs s-au înscris opt perechi. Participanții au trebuit să treacă prin diferite probe, de la întrebări de cultură generală, până la dans și cântec pentru a demonstra că merită să câștige.

După câteva ore de concurs au fost desemnați și câștigătorii. Astfel, titlurile de Miss și Mister Boboc au fost acordate elevilor Maria Magdalena Cojocaru și Bogdan Florin Sprânceană. Premiile pentru Miss și Mister Popularitate au mers la Cosmina Panciuc și Ovidiu Constantin Popa.

Advertisements
  

Evenimentul a fost presărat cu momente artistice susținute de elevii talentați ai școlii. Nu a lipsit nici invitatul special, respectiv Ansamblul Băităneasa din Ruginoasa care a încântat publicul cu o suită de dansuri populare moldovenești. 

Advertisements

 {youtube}HISv_HRwfUQ{/youtube}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Activitate pentru stimularea creativității prin gătit la Școala Specială Pașcani (Foto)

Redacția

Noul an școlar și chinurile directorilor: Executivul se laudă că le știe doleanțele. Iată ce solicită pentru pregătirea noului an școlar!

Irina Gherasim

Finanțare record pentru UMF Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site