NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Mircești au primit cărți din partea Asociației Curtea Veche

Comuna Mircești a găzduit un eveniment important dedicat elevilor de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri”. Echipa Asociației Curtea Veche, cu sprijinul Azomureș și Golden Star SRL le-au oferit celor 318 elevi, volume “Cărțile Copilăriei” și i-au îndemnat să citească pentru un viitor mai bun.

Evenimentul s-a desfășurat ieri la Căminul Cultural din satul Iugani și a reunit reprezentanți ai comunității locale, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi și reprezentanți ai Muzeului Literaturii Române (Casa Pogor). A fost prezent și Radu Ştefănescu reprezentant al societății Golden Star și Ovidiu Maior din partea Azomureş.

De asemenea, a fost invitată Andreea Lupescu, artist și jurnalist. Ea a susținut un moment interactiv de lectură, pornind de la povestea lui Peter Pan, prin care le-a demonstrate copiilor că și lectura poate fi o activitate amuzantă.

În semn de mulțumire pentru darurile primite, elevii au susținut un moment artistic.

Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația Curtea Veche în cadrul programului național de lectură “Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile din mediul rural.

loading...
Advertisements

Related posts

Copac doborât de vânt, peste o maşină în mers, la Cristeşti! Se caută vinovaţii

Ema Roman

Rezervația Forestieră ”Pădurea Tătăruși” , la Târgul Național de Turism de la Romexpo

Răzvan Grecu

Competiție de fotbal în luna aprilie la Todirești

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site