RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Mircești au primit cărți din partea Asociației Curtea Veche

Comuna Mircești a găzduit un eveniment important dedicat elevilor de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri”. Echipa Asociației Curtea Veche, cu sprijinul Azomureș și Golden Star SRL le-au oferit celor 318 elevi, volume “Cărțile Copilăriei” și i-au îndemnat să citească pentru un viitor mai bun.

Evenimentul s-a desfășurat ieri la Căminul Cultural din satul Iugani și a reunit reprezentanți ai comunității locale, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi și reprezentanți ai Muzeului Literaturii Române (Casa Pogor). A fost prezent și Radu Ştefănescu reprezentant al societății Golden Star și Ovidiu Maior din partea Azomureş.

De asemenea, a fost invitată Andreea Lupescu, artist și jurnalist. Ea a susținut un moment interactiv de lectură, pornind de la povestea lui Peter Pan, prin care le-a demonstrate copiilor că și lectura poate fi o activitate amuzantă.

  

În semn de mulțumire pentru darurile primite, elevii au susținut un moment artistic.

Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația Curtea Veche în cadrul programului național de lectură “Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile din mediul rural.

Related posts

Au fost aprobate fonduri europene de zeci de milioane de euro pentru comunele județului

Redacția

Echipamente IT pentru Primăria Moțca

Redacția

Lespezi: De marți, vor fi distribuite pachetele cu produse de igienă

Oana Cordoneanu
Încarcă...