RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Centrele de examen pentru susţinerea BAC-ului de toamnă

1.725 de absolvenţi de liceu din judeţul Iaşi se vor prezenta luni, 18 august, la prima probă a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. Dintre aceştia, 588 s-au putut înscrie doar după ce au rezolvat problema corigenţelor. Pe de altă parte, din totalul candidaţilor, 1.137 sunt din promoţia curentă, iar 588 din cele anterioare.

Aceştia au fost repartizaţi la şase centre de evaluare, patru fiind în Iaşi şi celelalte două în Paşcani şi Târgu Frumos. „Întrucât la această sesiune de bacalaureat în fiecare centru de examen au fost grupaţi candidaţi care provin din diferite licee, recomandăm acestora să verifice, cu 24 de ore înainte de începerea probei, dacă numele lor apare pe listă, în centrul de examen unde au fost repartizaţi. În caz contrar, se vor prezenta la comisia de examen din liceul respectiv, luni, 18 august 2014, la ora 8.00, pentru a remedia situaţia”, atrag atenţia reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi. Examenele se vor desfăşura la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Paşcani, Liceul Teoretic „I. Neculce” Târgu Frumos, iar în municipiul Iaşi, la colegiile Naţional „Emil Racoviţă”, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii, Colegiul Tehnic „I. C. Ştefănescu” şi Colegiul Tehnologic de Mecatronică şi Automatizări.

sursa ziarulevenimentul.ro

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Invitat de seamă la Clubul de lectură al Colegiului CF “Unirea” Paşcani

Redacția

Turcoaicele de la Școala de Fete din Kayseri au fost încântate de programul festiv desfășurat în cinstea lor de Liceul Teoretic Hălăucești

Răzvan Grecu

Bani pentru echipamente la Clubul de Robotică Mironobot

Redacția
Încarcă...