NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cele mai neprietenoase oraşe din lume. Poziţia oraşului care a ocupat locul întâi a fost influenţată de ”localnicii clasificaţi ca fiind distanţi şi rezervaţi”

Publicaţia americană Travel & Leasure a realizat un sondaj în încercarea de a afla care sunt cele mai neprietenoase oraşe din lume.

 

 

  

Moscova a fost votată drept “cel mai neprietenos oraş”, într-un sondaj realizat de publicaţia americană Travel & Leasure. În top se mai află Los Angeles, New York sau Cannes.

Într-un top al celor mai neprietenoase oraşe, cititorii Travel&Leasure au votat Moscova pe primul loc, urmată de Atlantic City şi Sankt Petersburg.

Moscova a fost considerată un oraş aglomerat, cu trafic intens, în care principala problemă este birocraţia care apare în organizarea excursiilor. Călătorii sunt sfătuiţi să-şi ia un ghid dacă vor să viziteze principalele atracţii. Poziţia oraşului în top este influenţată şi de “scena culinară slab reprezentată”, dar şi de oamenii clasificaţi ca fiind distanţi şi rezervaţi.

Pe locul al doilea se află Atlantic City, pe care cititorii îl consideră un oraş doar al jocurilor de noroc, a cărui imagine a fost grav afectată de uraganul Sandy, care a lovit oraşul în 2012, scrie Travel&Leasure.

Podiumul este completat de Sankt Petersburg, cu aceleaşi “semnalmente” ca ale Moscovei.

În clasament mai apar Las Vegas, Cannes, Frankfurt sau New York.

 

 Sursa: descopera.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

De ce mor româncele cu zile. Boala care ucide 10 femei în fiecare zi, dar care ar putea fi depistată la o simplă analiză gratuită

Redacția

Zile libere 2015: Salariaţii vor sta acasă pe 30 noiembrie şi 1 decembrie. Amenzi pentru angajatori

Redacția

Ziua în care Lady D şi Prinţul Charles şi-au făcut publică logodna.

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site