NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cele mai mari note obținute la Bacalaureat, de elevii din Pașcani. Nicio medie de 10

Anul acesta la examenul de Bacalaureat, elevii din Pașcani nu au obținut nicio medie finală de 10. Elevii de la profilurile Științe ale naturii și Matematică – Informatică au obținut cele mai mari note.

 Astfel, Liceul Teoretic „Miron Costin” este pe primul loc, cea mai mare medie fiind 9.93 obținută de Alin Ivan  de la profilul Matematică Informatică. Colegiu Național „Mihail Sadoveanu” se situează pe locul 2 în topul liceelor cu cea mai mare medie, fiind reprezentat de eleva Andreea Malache  de la profilul Științe ale Naturii cu media 9.9. Colegiu Tehnic de Căi Ferate „Unirea” este pe locul trei fiind reprezentat de elevul Adrian Costea , de la profilul Științe ale Naturii, cu media 9.7.

  

La Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” eleva Andreea Minciună  s-a clasat pe primul loc cu media 7.56, ea fiind la profilul ”Organizator banqueting”, iar la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Mihail  Mihalache de la profilul ”Tehnician operator tehnică de calcul” a obținut media 6.89.

Elevul Denis Mocanu  de la Liceul Teoretic „Bogdan Vodă” Hălăucești, specializarea Științe ale Naturii, s-a clasat pe primul loc cu media 9.31.

Anul trecut în Pașcani o singură elevă a reușit să obțină media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Teona Țehaniuc, fostă elevă a Liceului Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Pașcani.

Advertisements

Related posts

Elevii Colegiului „Sadoveanu” din Pașcani, marchează luni, 15 iunie,126 de ani de la trecerea în neființă a poetului Mihai Eminescu

Ema Roman

Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos a serbat astăzi 54 de ani de existenţă

Ema Roman

Deputatul Camelia Gavrilă atrage atenţia asupra importanței sociale a burselor școlare – semnificații pedagogice, împliniri și evoluții necesare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site