NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

„Cel mai mizerabil avion RyanAir din istorie!” Imagini ireale realizate de o pasageră

Compania Ryanair este cunoscută pentru prețurile mici pe care le are, lucru pentru care tot mai mulți turiști obișnuiesc să călătorească cu aceasta. Recent, pe TikTok a apărut un videoclip în care o aeronavă Ryanair arată deplorabil. Iată despre ce e vorba.

Un cuplu care a plecat în concediu și a ales serviciile companiei aeriene Ryanair, a rămas profund dezamăgit când a văzut ce se află sub scaune.

Cei doi au împărtășit imaginile pe platforma de divertisment, iar în descriere au scris „Cel mai mizerabil avion Ryanair din istorie

!”, asta după ce au fost obligați să stea cu picioarele în bucățele de biscuiți și o mulțime de firimituri.

Advertisements
  

Scott și Sal au atras atenția tuturor, astfel încât au strans milioane de vizualizări și o sumedenie de comentarii care exprimă dezgustul față de starea avionului.

Pe data de 30 august, cei doi au distribuit videoclipul pe internet, în care se văd firimiturile de sub scaune și mizeria inadmisibilă.

Filmarea a fost intitulată „Evitați Ryanair”, iar în videoclip se aude cum au fost invitați la locurile lor fără prea multe bătăi de cap.

Advertisements

„Echipajul de cabină ne-a spus că nu fac curățenie între zboruri”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Crimă odioasă în Filipine. O bătrână a fost arsă de vie după ce ar fi refuzat să se alăture grupului religios întemeiat de familia sa

Redacția

Ucrainenii nu vor putea merge slujba de Paște. Bisericile rămân închise din cauza restricțiilor

Redacția

Un lider regional din Franța a criticat restricțiile impuse de Germania la graniță. “Am fost surprins de brutalitatea deciziei”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site