NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

 Lista celor 24 de jaloane din PNRR pe care Ciucă le vrea gata până pe 15 septembrie. Stadiul implementării e ținut la secret. Cel puțin alocarea licențelor 5G e mult întârziată

Guvernul ține la secret stadiul implementării celor 24 de ținte și jaloane din PNRR pe care România și-a asumat că le va îndeplini în trimestrul trei din acest an, iar premierul Ciucă a cerut să fie gata până pe 15 septembrie. Cel puțin alocarea licențelor 5G, jalon prevăzut în acest trimestru, este imposibilă în termenul asumat.

Avertizarea lui Ciucă și cum e ținut la secret stadiul implementării PNRR

​Premierul Nicolae Ciucă a atenționat în data de 18 august miniștrii să nu piardă din lista de priorități atingerea țintelor și jaloanelor din PNRR aferente trimestrului 3 din acest an, pe care le vrea închise la jumătatea lunii septembrie. Ciucă a spus că Guvernul nu va aproba niciun fel de jalon sau țintă în ultimele două ședinte de Guvern din luna septembrie.

Încă din aceeași zi, HotNews.ro a solicitat Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), condus de Marcel Boloș să prezinte situația tuturor jalopanelor și țintelor care ar trebui închise în acest trimestru și stadiul implementării acestora.

Advertisements
  

MIPE a transmis abia recent lista cu toate jaloanele și țintele care ar trebui închise până la finele lunii septembrie, fără să spună și stadiul implementării acestora, așa cum făcea de obicei.

  • „Stadiul îndeplinirii țintelor și jaloanelor va fi comunicat după încheierea fiecărui trimestru.”, au spun oficialii MIPE.

Același răspuns l-a transmis joi, 8 septembrie, de la Guvern și Marcel Boloș, care a spus că o nouă evaluare a stadiului implementării va fi făcută luni, 12 septembrie, urmând ca Guvernul să comunice rezultatele.

Ziarul Adevărul notează că au făcut o solicitare la Guvern de unde au primit același răspuns în privința stadiului implementării jaloanelor și țintelor din PNRR.

Advertisements

Lista celor 24 de ținte și jaloane: Cel puțin alocarea licențelor 5G este imposibilă la termenul asumat

Ministerul condus de Marcel Boloș a transmis către HotNews.ro lista tuturor celor 24 de jaloane și ținte din PNRR.

continuare pe hotnews.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

ONG-urile din Pașcani pot obține finanțare nerambursabilă de la Primărie

Răzvan Grecu

Întâlnire cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari și Locatari, la Primăria Pașcani (VIDEO)

Redacția

Vor fi amplasate containere pentru depozitarea sticlei! Primăria continuă să monitorizeze procesul de colectare

Marius Parteni
Încarcă...