NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Cei mai frumoşi câini din ţară vor defila la Iași

Centrul Expoziţional „Moldova“ din capăt CUG se va transforma pentru două zile în loc de întâlnire pentru câini. În loc de expoziţii de tehnică de vârf sau de produse industriale, care întârzie să apară, investiţia de 10 milioane euro a Consiliului Judeţean va găzdui Expoziţia Naţională de Frumuseţe Canină.

Aceasta se va desfăşura în perioada 12-13 octombrie, în organizarea Asociaţiei Chinologice Metropolitane. Aceasta va beneficia de spaţiul Centrului Expoziţional în mod gratuit, în baza unui acord de parteneriat cu CJ ce va fi pus în discuţia plenului în cadrul şedinţei de luni. Conform proiectului de acord, Asociaţia se obligă să asigure apariţia logourilor judeţului şi municipiului sau a textului „în parteneriat cu Judeţul Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi şi Municipiul Iaşi“ în toate materialele de promovare a evenimentului. Conform organizatorilor, succesul expoziţiei ar putea oferi oportunitatea ca Iaşul să găzduiască o expoziţie chinologică internaţională în cursul anului viitor.

Centrul Expoziţional „Moldova“ a fost construit pentru îmbunătăţirea accesului la mediul de afaceri a investitorilor din regiune. Obiectivele declarate ale Centrului, pentru care a fost obţinută finanţarea din partea Uniunii Europene, erau dezvoltarea infrastructurii de afaceri în vederea creşterii competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Regiunea Nord-Est şi asigurarea infrastructurii de afaceri, a logisticii şi resurselor pentru dezvoltarea echilibrată şi stimularea creşterii competitivităţii întreprinderilor din regiune.

  

sursa Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Folk de colecție cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu„

Oana Cordoneanu

Teatru de revistă pe scena Casei de Cultură din Paşcani

Ema Roman

Dumnezeul bețivilor există! Un șofer beat a scăpat doar cu zgârieturi după ce automobilul său s-a ciocnit cu un microbuz! Vezi ce alcoolemie avea șoferul! (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site