NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce se întâmplă cu sănătatea lui Erdogan? Incidentele stranii în care a fost implicat președintele Turciei

Apariția preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, într-o alocuţiune televizată adresată concetățenilor săi, săptămâna trecută, cu ocazia sărbătorii musulmane Eid al-AdhaNoile, a generat îngrijorări legate de sănătatea sa. În timpul alocuţiunii, Erdogan a părut apatic și somnolent, ca şi cum se lupta să-și articuleze cuvintele, vorbind oarecum incoerent. La un moment dat a scos un oftat, înainte de a închide pleoapele pentru o secundă, scriu grecii de la I Efimerida, citați de Rador.

Erdogan şi-a revenit repede și și-a terminat discursul, dar speculaţiile au început să apară. Videoclipul a fost difuzat în întregime de agenția de știri turcească Anadolu, în timp ce rețeaua TRT de stat a tăiat câteva secunde la montaj.

“Transmiterea acestor imagini este cu adevărat o compromitere”, a comentat a doua zi Fatih Altayli, editorialist la Habertürk, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Turcia, sugerând că cineva din anturajul președintelui a promovat în mod deliberat materialul pentru a-i afecta imaginea. Dar comentariul său l-a enervat pe directorul de comunicare al președinției turce, Fahrettin Altun, care l-a acuzat pe Altayli de „dezinformare și minciuni”.

Când Erdogan a cerut o anchetă cu privire la starea de sănătate a lui Ecevit

  

La rândul său,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Covid face ravagii în Rusia: 180.000 de morți și aproape 600.000 de deces în exces de la începutul pandemiei în martie 2020

Redacția

Definitivat 2020 – rezultate finale. Rata de promovare a crescut după contestații la 72,45%

Redacția

Explozie într-un apartament. Proprietarul ar fi vrut să taie o țeavă de apă, dar a tăiat o țeavă de gaze

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site