RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cea mai scumpă rovinetă din România ajunge la 1.210 euro

Informaţii importante pentru şoferi. De astăzi avem taxe noi pentru rovinietă, iar odată cu asta se modifică şi perioada de valabilitate. Dacă până acum puteam cumpăra rovinieta pentru o săptămână, o lună, 3 luni sau un an, unele perioade se schimbă odată cu tarifele aşa că vom avea roviniete de o zi, 10 zile, o lună, două luni sau un an.

Rovinieta valabilă 24 de ore ajunge la echivalentul sumei de 2,5 euro, în condiţiile în care plăteam echivalentul sumei de 3 euro pentru o întreagă săptămână. 

Cea mai scumpă rovinetă ajunge la 1.210 euro

pentru 10 zile vom plăti echivalentul sumei de 3,3 euro, pentru 60 de zile 8,4 euro, iar pentru un an, dacă vorbim despre autoturisme va ajunge la 28 de euro, dacă vorbim despre vehicule de marfă cu masa totală maxim admisă până în 3,5 tone, rovinieta va avea preţul de 96 de euro. Cea mai scumpă rovinietă va fi cea pentru vehiculele de marfă cu masa totală maxim admisă peste 12 tone. Aici, preţul va fi echivalentul sumei de 1.210 euro.

Preţuri rovinietă

  • 24 de ore – 2,5 EURO 
  • 10 zile – 3,3 EURO 
  • 60 de zile – 8,4 EURO 
  • Un an – 28 DE EURO

observator

  

Related posts

Motorină de jumătate de milion de lei pentru parcul auto al Primăriei Paşcani

Redacția

Coșurile stradale pentru colectarea selectivă au început să fie amplasate!

Redacția

Primăria Pașcani se pregătește să caseze corpuri de iluminat, mașini, utilaje, calculatoare și licențe pentru softuri! Valoarea totală este de 184.363 de lei! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...