NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce le lipsește partidelor cu doi ani înainte de alegeri. Experimentul Simion și calculele PSD și PNL

Cu doi ani înaintea alegerilor prezidențiale, partidele mainstream din România se confruntă cu o criză de leadership, fiind marcate totodată de o criză de identitate. Într-un context geo-politic complicat și în pragul unei crize sociale, apariția și promovarea agresivă național-populistă făcută de George Simion ar putea aduce surprize la alegerile prezidențiale din 2024.

George Simion in plenul Camerei DeputațilorFoto: AGERPRES

În contextul în care PSD și PNL se confruntă cu o criză de lideri, iar USR este dezmembrat de adepții lui Dacian Cioloș, George Simion își continuă campania agresivă de promovare politică.

  

La patru zile de la nunta sa – unde a încercat să se valideze din nou drept un lider naționalist și un apărător al valorilor și tradiților românești -, George Simion și-a lansat practic campania pentru alegerile prezidențiale. Și nu oricum – centrată din nou pe români.

Advertisements
Advertisements

Liderul AUR merge pe aceeași linie de a-și promova campania la prezidențiale și pentru a atrage poporul cu această operațiune. Pentru el este esențial ca “aceia care fac parte din popor” să-i valideze candidatura la prezidențiale.

  • „Este în primul rând un vector de comunicare și promovare. Este o nouă propagandă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cîţu, replică pentru Motreanu: Am fost ales cu 60% din voturi. Domnul Motreanu nu a candidat

Redacția

Trupele rusești din regiunea Herson sunt „din ce în ce mai vulnerabile”

Redacția

VIDEO O rachetă de croazieră lovește una din clădirile înalte din Harkiv. Zborul rachetei și impactul, surprinse pe filmare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site