NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ce a scris presa internațională despre legătura de rudenie dintre Regele Charles și… Dracula!

Regele Carol al III-lea se laudă cu un arbore genealogic „însângerat” datorită unei rude îndepărtate infame. Noul monarh numit este un descendent al lui Vlad Țepeș, conducătorul din secolul al XV-lea al regiunii românești a Țării Românești, renumit pentru metoda de tortură care-i poartă numele.

Se știe că Vlad își ucidea dușmanii trăgându-i în țeapă pe țăruși de lemn, provocând o moarte lentă și chinuitoare, care uneori putea dura și până la trei zile. Acțiunile sale brutale l-au inspirat pe scriitorul irlandez Bram Stoker în scrierea romanului „Dracula”.

Potrivit Romania Tour Store, Charles, în vârstă de 73 de ani, este strănepotul de gradul 16 al lui Vlad, prin consoarta lui George al V-lea, Regina Maria.

Bulgaria deschide licitații pentru achiziționarea de gaze naturale lichefiate pentru a preveni un eventual deficit în timpul iernii

  

20 Sep, 19:14 | Știri externe

Advertisements

Directorul Aramco: Măsurile adoptate de statele europene pentru a limita criza energetică sunt utile doar pe termen scurt

20 Sep, 16:50 | Știri externe

Separatiştii din Luhansk organizează referendum de urgenţă pentru alipirea la Rusia! A fost anunţată data

20 Sep, 15:32 | Știri externe

Advertisements

De fapt, noul rege britanic are o dragoste de lungă durată pentru România, în special pentru Transilvania, pe care a vizitat-o ​​pentru prima dată în 1998. De atunci, a cumpărat și a restaurat o casă veche, din secolul al XVIII-lea, în satul Viscri din județul Brașov.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Vasile Dîncu: „Nu suntem în pericol în acest moment. Cea mai importantă capabilitate din Marea Neagră fost distrusă”

Redacția

VIDEO | Ceremonia de inaugurare a unui pod s-a transformat într-un fiasco. Structura s-a prăbușit exact când s-a tăiat panglica roșie

Redacția

Papa Francisc a trimis 15.000 de înghețate prizonierilor din închisorile Romei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site