RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cătălin Drulă despre afaceriștii sprijiniți politic, abonați la contracte cu statul: Ei nu-s competitivi într-un mediu normal de economie de piață, au nevoie de contracte date pe sub masă

În contextul scandalului provocat de Dumitru Buzatu, prins în flagrant cu o mită de 250.000 de euro, liderul USR Cătălin Drulă l-a indicat și pe denunțătorul președintelui Consiliului Județean Vaslui, cel care i-a înmânat mita lui Buzatu, și care e reprezentativ pentru cum funcționează sistemul instaurat și întreținut de PSD.

De altfel, G4Media a relatat că Emil Savin zis Farmazon, denunțătorul lui Dumitru Buzatu, este un rege local al asfaltului. Despre acesta, presa relatează că derulează de zeci de ani contracte cu statul, fiind mână în mână cu liderii administrației vasluiene. Emil Savin zis Farmazon controlează firmele Transmir și Soragmin care derulează zeci de contracte din bani publici în județul Vaslui, inclusiv cu CJ Vaslui, instituția condusă de Dumitru Buzatu. Potrivit Libertatea, Savin era omul de casă al șefului CJ Vaslui. Pe vremea lui Ceaușescu, Farmazon ar fi fost șoferul unui președinte de CAP.

Un astfel de personaj a ajuns să consume bugete imense pentru lucrări la drumuri, iar liderul USR arată că din păcate sistemul corupt patronat de PSD n-a început și nu se termină cu Buzatu. Drulă l-a citat din interceptări pe Buzatu, care i-a mulțumit lui Savin pentru mită: „Mersi Emile, că eram pe drojdie”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Geoană, favorit la prezidențiale, dacă ar fi susținut de PSD. Ce spun specialiștii | ANALIZĂ

Redacția

Polonia spune că va acționa rapid cu investigația privind incidentul cu rachete

Redacția

Papa Francisc, despre condiția femeii în societate: ””Este folosită, plătită mai puțin pentru că este femeie/ Dacă te văd însărcinată, îţi iau locul de muncă”

Redacția
Încarcă...