NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Câștigătorul lucrărilor suplimentare de la Școala „Iordache Cantacuzino” ar putea fi anunțat în câteva zile

Evaluarea ofertelor depuse pentru lucrările suplimentare de la Școala „Iordache Cantacuzino” ar urma să se încheie în câteva zile, iar dacă decizia nu va fi contestată, ordinul va fi semnat după încheierea contractului de execuție.

Informațiile au fost oferite de către Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Muncipiului Pașcani, în cadrul conferinței de presă săptămânale ce a avut loc astăzi. Acesta a explicat și situația de la cealaltă investiție din fonduri europene, reabilitarea clădirii în care funcționeaza Creșa nr. 1 și Grădinița nr. 2. Acolo s-a ajuns în etapa de scoatere la licitație a lucrărilor, după ce etapa de verificare a proiectului tehnic s-a încheiat.

„Din ce am înțeles eu de la comisia care se ocupă de evaluarea ofertelor pentru ceea ce înseamnă lucrările suplimentare la Școala „Iordache Cantacuzino” este pe final. În câteva zile vom avea cred că un câștigător sperăm să nu fie contestații astfel încât să putem încheia contractul de lucrări. În ceea ce privește creșa și grădinița s-a terminat și etapa de verificare a proiectului tehnic și urmează să luăm următoarele avize pentru emiterea autorizației de construire, astfel încât să putem scoate la licitație lucrările de execuție,” a explicat Claudiu Bodoașcă, administrator public al Municipiului Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

Criză mare, mon cher! Aleșii inventează ședințe, doar pentru a-și completa veniturile!

Marius Parteni

Noi pagube raportate în urma precipitaţiilor de la sfârşitul săptămânii trecute

Redacția

Consilierii locali vor aproba criteriile după care se vor da ajutoare pentru montarea de centrale termice! Vezi ce venit maxim trebuie să ai pentru a beneficia de acest ajutor!

Răzvan Grecu
Încarcă...